Menu
WINKELWAGEN

Valletje 60 cm hoog

Valletje 60 cm hoog
Valletje 60 cm hoog
Valletje 60 cm hoog
Valletje 60 cm hoog
Valletje 60 cm hoog
€ 7,00
Excl. BTW: € 5,79
  • Voorraad: In voorraad
  • Model: Valletje--wit-60-centimeter-hoog-design

Dit is een hele mooie design valletje in het wit.  Aan de bovenkant zitten al gaten zodat u het valletje meteen kunt ophangen aan een spiraal, touwtje of roede. De stof is wasbaar in de machine. U heeft minimaal 2 x de breedte van uw raam nodig om mooi te plooien. De val is 60 centimeter hoog en kant en klaar. De val hoeft niet gezoomd te worden aan de zijkanten.

De winkelprijs is € 19.99 per meter. De val is 60 centimeter hoog. Ik bied deze nu aan voor € 7,- per meter.

U kunt bestellen door bij "aantal" de hoeveelheid in te vullen die u nodig heeft. U kunt alleen hele meters bestellen. Als u bijvoorbeeld 5 meter wilt bestellen dan vult u 5 in het vakje voor aantal en u klikt op bestellen. U ontvangt dan 5 meter aan één stuk. Wij kunnen ook als u een aantal stukken nodig heeft deze meteen afknippen. In dat geval kunt u eerst de totaal meters bestellen en in het vakje opmerkingen wanneer u uw adres invult aangeven hoe groot de stukken zijn die wilt. Heeft u nog vragen dan kunt u mij altijd e-mailen of whatsappen.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.