Gordijnen op maat, binnen 10 dagen klaar * - ALTIJD gratis verzending!

Op maat gemaakt

LATEN MAKEN

U bestelt bij ons perfect gemaakte gordijnen. Wij  werken samen met een atelier die al geruime tijd ervaren is en snel en perfect naaiwerk levert. Wij letten extra op een goede naaikwaliteit en gebruik van goede garen en materialen om uw gordijn te naaien. Het is immers belangrijk dat uw gordijn perfect genaaid is en niet lelijk of scheef gestikt is.

HANGKLAAR

Als u gordijnen op maat bestelt dan krijgt u uw gordijnen hangklaar geleverd in de door u gewenste maat. Hangklaar wil zeggen dat de gordijn helemaal af is inclusief  haakjes zodat u deze bij ontvangst direkt kunt inhangen! Als u gordijnen met waveplooi bestelt dan krijgt u van ons ook de wave glijders er bij, deze passen in alle normale rails maar niet in smalspoor rails. Die kunt u in uw bestaande rails doen en kan kunt u uw wave gordijnen ophangen.

SNEL

Wij hebben al onze gordijnen en vitrages in voorraad, waardoor wij bijna altijd uw gordijn ook al is deze groot of klein binnen 10 dagen leveren! Bij de meeste winkels is dit een paar maanden, maar niet bij ons.

PRIJS

Wij bieden een hele scherpe prijs voor het naaien van uw gordijnen.

WELKE PLOOIEN WILT U?

Enkele of "normale" plooien?

gordijnen met enkele plooien

Het meest bekend zijn de enkele of normale plooien. Dit is de meest gebruikte plooi. Het is
efficient in stofverbruik en hangt mooi. Voor deze plooien heeft u ongeveer 2 x de breedte van uw rail of raam nodig.

 

Vlinderplooien / dubbele plooien?

gordijnen met vlinder plooien

Tegenwoordig zien we steeds meer dubbele (vlinder) plooien. Deze plooi is heel mooi en door
deze plooitechniek hangt het gordijn in rechte pijpen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt. Voor deze plooien heeft u 2 tot 3 x de breedte van uw raam nodig.

 

Platte plooien?

gordijnen met platte plooien

Platte plooien zijn ook veelgebruikt, zowel bij gordijn en vitrage staat het prachtig. Ook met een platte plooi komt het gordijn in rechte pijpen komt te hangen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt en met deze plooi zit u zeker goed. Voor deze plooien heeft u ongeveer 2.5 tot 3.2 x de breedte van uw raam of rail nodig.

Tripple plooi / 3 dubbele plooi
De 3 dubbele plooi is ook een prachtige volle plooi. De vlooi wordt veel gebruikt bij vitrages. Voor deze plooi is ongeveer 3 x de railbreedte aan stof nodig.

Wave plooien
Gordijnen met waveplooi staan heel mooi en worden compleet met de speciale glijders geleverd die u meteen in uw bestaande rails kunt doen. Hiermee blijft uw gordijn altijd in perfecte vorm ook als u deze open en dicht schuift. 

Tunnelzoom voor roede.

Bij een tunnelzoom word er aan de bovenkant een zoom genaait en een hoofdje. U kunt deze gordijn bestellen als u geen rail wilt gebruiken maar een spanveer, roede/gordijnveer etc.
 

 

 

voorbeeld van platte plooien op vitrage en overgordijn bij www.gordijnstoffen-vitrage.nl

 

INFO / LATEN MAKEN

Heeft u nog vragen, of wilt u weten wat uw gordijn gaat kosten aarzel dan niet maar mail ons meteen op info@supergordijnen.nl Wij hopen van u te horen!

 

De waardering van www.supergordijnen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 450 reviews.
Copyright 2023 www.supergordijnen.nl / Gemaakt door Beeldsensatie