Menu
WINKELWAGEN

Hoe meet ik gordijnen op?

BESTELHULP

 

HOE BESTEL IK?
-1 Vul uw railbreedte in (vul uw strakke breedte in, het systeem berekent zelf de plooien).
 

 


-2 Vul uw gordijnhoogte in (vul de hoogte in die u wilt hebben, wij berekenen de zomen). Zorg er voor bij het opmeten dat de gordijn vrij hangt en niet de vloer of vensterbank raakt. Dit geld voor alle plooien, behalve de waveplooi. Bij de waveplooi begint u onder de rail met meten.-3 Selecteer de plooi .-4 Selecteer de opdeling (Wilt u de gordijn in 2 gelijke delen of 1 deel).


-5 Selecteer of u een op maat gemaakte gordijn hangklaar wilt ontvangen of alleen de stof.

U ziet nu de totaalprijs inclusief gratis verzending! Als u op maat laat maken dan ontvangt u de gordijn helemaal hangklaar inclusief haken zodat u deze meteen kunt ophangen bij ontvangst. Kiest u alleen de stof dan moet u zelf uw gordijn op maat knippen en maken.

 

 

LATEN MAKEN

U bestelt bij ons perfect gemaakte gordijnen. Wij  werken samen met een atelier die al geruime tijd ervaren is en snel en perfect naaiwerk levert. Wij letten extra op een goede naaikwaliteit en gebruik van goede draad en materialen om uw gordijn te naaien. Het is immers belangrijk dat uw gordijn perfect genaaid is en niet lelijk of scheef gestikt is.

SNEL

Wij hebben prioriteit bij de naaiatelier waardoor wij bijna altijd uw gordijn ook al is deze groot of klein binnen 10 dagen leveren! Bij de meeste winkels is dit een paar maanden, maar niet bij ons.

WELKE PLOOIEN WILT U?

Enkele of "normale" plooien

Het meest bekend zijn de enkele of normale plooien. Dit is de meest gebruikte plooi. Het is efficient in stofverbruik en hangt mooi. Voor deze plooien heeft u 2 x de breedte van uw rail of raam nodig.

  

Vlinderplooien / dubbele plooien


Tegenwoordig zien we steeds meer dubbele (vlinder) plooien. Deze plooi is heel mooi en door deze plooitechniek hangt het gordijn in rechte pijpen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt. Voor deze plooien heeft u 2 tot 3 x de breedte van uw raam nodig.

 

Platte plooienPlatte plooien zijn ook veelgebruikt, zowel bij gordijn en vitrage staat het prachtig. Ook met een platte plooi komt het gordijn in rechte pijpen komt te hangen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt en met deze plooi zit u zeker goed. Voor deze plooien heeft u ongeveer 2.5 tot 3 x de breedte van uw raam of rail nodig.

 

Wave plooien


Wave plooien staan heel erg mooi bij zowel vitrage en gordijnen. De wave plooi gordijn blijft altijd netjes in model staan na het open en dicht schuiven van uw gordijnen door de glijders die u krijgt meegeleverd.  Bij een waveplooi moet u ongeveer 4 cm aftrekken van de hoogte omdat de waveplooi onder de rail hangt. U krijgt als u gordijnen met wave plooien bestelt er ook de glijders bij die u in uw rail kunt doen om de gordijnen aan te bevestigen. Onze glijders passen in de meeste rails.

 

3 Dubbele plooien / tripple plooiDe 3 dubbele plooi is ook een prachtige volle plooi. De plooi wordt veel gebruikt bij vitrages. Voor deze plooi is ongeveer 3 x de railbreedte aan stof nodig. 

 

TUNNELZOOM


Als u een roede heeft dan is kunnen wij gordijnen met een schuifzoom voor u maken. U ontvangt dan gordijnen die ongeveer 2 keer zo breed zijn als uw raam/roede of spanveer.
Als u deze dan inschuift
dan hangt uw gordijn mooi geplooid omdat er meer stof is gebruikt.
 

INFO / LATEN MAKEN

Heeft u nog vragen, of wilt u weten wat uw gordijn gaat kosten aarzel dan niet maar mail ons meteen op info@supergordijnen.nl Wij hopen van u te horen!

 

 

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.